Om ellika sjöstrand

 

sociala medierMed en magisterexamen i konst och nya medier, en kompletterande utbildning till webmaster, frilansande som konst- och filmskribent samt copywriter, har jag haft förmånen att få kombinera de saker jag älskat mest här i livet, det vill säga bild och text. Intresset för sociala medier vaknade när jag arbetade med webcopy och jag insåg vilken genomslagskraft dessa fantastiska plattformar hade.

Med min visuella och textbaserade bakgrund insåg jag hur perfekt mina kunskaper passade in i sociala medier, allt från att göra riktigt effektiva facebook-kampanjer, till att skapa engagerande flöden på olika plattformar som konverterade publiken till trogna fans och kunder.

Så, min uppgift är att hjälpa dig att nå dina mål på webben, vare sig det gäller att bygga och etablera ditt varumärke, få din epost-lista att växa eller driva trafik till din hemsida och dina produkter/tjänster.

Tveka inte att höra av dig, så berättar jag mer om hur du kan bli framgångsrik på sociala kanaler och hur vi kan gå till väga.

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig att bygga en effektiv närvaro online? Läs mer om olika paket och lösningar HÄR.

Ellika Sjöstrand

Digital strateg och grundare av Centerpiece Kommunikation

ellika@centerpiece.se

BOKA EN GRATIS KONSULTATION
Behöver du råd om hur du ska jobba med ditt Instagramkonto? Har du en specifik fråga du vill ha besvarad? Har du svårt att marknadsföra dina produkter eller tjänster? Boka en gratis 15-minuters powerkonsultation! Fyll i ditt namn och epostadress så kontaktar jag dig inom kort.
Vi delar aldrig din epost med tredje part.