Geotagga alltid på Instagram

Geotagga sociala medier

Geotagga ALLTID dina foton om du har ett företag med besöksadress och laddar upp foton därifrån. Skapar du en egen geotag kan dina kunder dessutom använda den när de besöker dig, vilket för att deras följare också kan kolla upp exakt var du är belägen. Klickar man på din geotag kan användarna också se vilka andra som varit där och de bilder de laddat upp. Söker någon på platser i sökfunktionen på Instagram, kommer ditt namn också att komma med på listan över platser som söks.

Instagram har numer tagit bort möjligheten att skapa en egen geotagg i appen. De använder sig av taggade platser på Facebook, så offentliga ställen därifrån går att lägga till på Instagram. Så för att skapa din egen geotag, gå till Facebook och gör detta. Taggen kommer sedan att synas i Instagrams platslista. Lycka till med ditt geotaggande!

av Ellika Sjöstrand

BOKA EN GRATIS KONSULTATION
Behöver du råd om hur du ska jobba med ditt Instagramkonto? Har du en specifik fråga du vill ha besvarad? Har du svårt att marknadsföra dina produkter eller tjänster? Boka en gratis 15-minuters powerkonsultation! Fyll i ditt namn och epostadress så kontaktar jag dig inom kort.
Vi delar aldrig din epost med tredje part.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *