Malin Mörth, Tattoo Morth Art

”Ellika har en fantastisk förmåga att vaska fram vad som är du i bruset av information du vill förmedla. Att ha anlitat Centerpiece gav mig nya verktyg till ökad kommunikation med min omvärld, något som är viktigt för mig i mitt yrke som konstnär. Sen blir det ju så otroligt roligt med den direkta och spontana kontakt du får med människor när du får lära dig hur du kan använda sociala medier på ett effektivt sätt. Jag är verkligen toppennöjd!”

BOKA EN GRATIS KONSULTATION
Behöver du råd om hur du ska jobba med ditt Instagramkonto? Har du en specifik fråga du vill ha besvarad? Har du svårt att marknadsföra dina produkter eller tjänster? Boka en gratis 15-minuters powerkonsultation! Fyll i ditt namn och epostadress så kontaktar jag dig inom kort.
Vi delar aldrig din epost med tredje part.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *